Английският език и забавни факти за него

Английският език и забавни факти за него

Английският език е толкова завладяващ, колкото и популярен и очевидно има своя собствена история и странности.  Вместо да се фокусирате само върху граматиката и други теоретични аспекти, не забравяйте да се …

Магията на Швейцария

Магията на Швейцария

Швейцария…  Може би веднага се сещате за живописните пейзажи, толкова типични за тази страна, за езерото Бриенц, което с кристалночистата си вода и удивителния тюркоазен цвят пленява всеки, който го зърне, или за величествените Алпи, които с високите си върхове са предизвикателство както за туристи, така и за планинари, или може би се сетихте за…

10+1 гръцки летни песни
|

10+1 гръцки летни песни

Твоят ден започва ли с гръцка музика? Телефонът звъни с гръцка песен? При всяка възможност около теб звучат гръцки мелодии? Или просто си почитател на стойностната музика? Остани и прочети тази статия – тя е точно за теб!

Bookstagram

Bookstagram

Дори ако любителите на ненатрапчивата литература намират тенденцията за повърхностна, феновете на книгите твърдо вярват, че снимките на книги, подредени в Instagram, насърчават хората да четат. Трима млади представители обясняват защо.

Човекът на хилядолетието

Човекът на хилядолетието

В тази статия ще стане дума за един човек, на когото през 1998г. американски журналисти дават титлата „Човек на хилядолетието“ и заради когото днес съществува най-голямото богатство на човечеството, а именно хартиената книга.