Преподаване на чужди езици за деца

За най-малките Олимпийци Езикова академия “Олимпия” предлага занимания по чужд език за деца. В приятна среда, заобиколени от занимателни игри, малките Олимпийци могат да се докоснат до един нов свят от езици. При нас малките Олимпийци получават грижа и внимание, с които лесно да постигат желаните резултати. Могат да избират между уроци по английски, немски или гръцки език.

Английски, немски и гръцки език*

В офиса ни или онлайн44 лв. / 60 мин.
*Цените важат за обучение на деца до 9г. възраст. Учебните материали са по преценка на преподавателя и не са включени в цената.

Английски език

Английският език принадлежи към западногерманските езици от индоевропейското езиково семейство. Той е официален език за над 40 страни, което го прави един от най-масовите езици в света. Английският е ключът към много врати и в наше лице ще откриете професионално отношение и помощ за изкачването на този езиков връх. За постигането на всички ваши цели сме избрали учебната система “Empower Cambridge”. Учебниците са така структурирани, че да се осигури едновременно ефективно, но и интересно обучение. Интерактивен и съвременен, фокусиран върху реални ситуации от ежедневието ни.

Знаме на Гърция

Гръцки език

Гръцкият е един от най-благозвучните и красиви езици на Балканите. Един от най-уникалните езици, той може да ви потопи в атмосферата на лазурните плажове и шумни таверни само за няколко урока. Език, който повечето от вас учат за удоволствие, не по задължение. За да направим вашето изкачване на Олимпийския връх по-успешно и интересно, сме се спрели на учебните системи “Ελληνικά Α’ -Β’ ” и “ΚΛΙΚ στα ελληνικά”. Учебниците “Ελληνικά Α’ -Β’ ” са подходящи за нашите стандартни курсове, а “ΚΛΙΚ στα ελληνικά” са най-новите и интерактивни учебни материали по гръцки език, които се използват за подготовка за сертификата към ΚΕΓ. Като допълнение към всичко това всяко лято провеждаме езиков лагер в Гърция, където Олимпийците имат възможност да приложат наученото в естествена среда и да получат нови знания.

Немски език

Немският език е един от основните световни езици и най-разпространеният роден език в Европейския съюз. Поради широкото търсене и желанието ни за качествено обучение нашият екип са отлични преподаватели с голям опит в сферата на преподаването на езика. За изкачването на немския езиков връх като екипировка сме избрали за вас учебната система “Berliner Platz“. Изключително интерактивни и съвременни учебници, които покриват всеки един от петте компонента, необходими за доброто изучаване на немски език. Всеки урок е обогатен със ситуации от ежедневието ни, което прави помагалата още по-полезни за учениците.