Преподавани езици

Групово обучение

В езикова академия „Олимпия” се предлагат дневни, вечерни и съботни курсове. Максимален брой на учащите в група е 5. Занятията се провеждат в приятелска атмосфера. Целта на курсовете е в края на всяко ниво да бъдат развити четирите речеви умения – писане, четене, слушане и говорене, базирани на граматиката и лексиката за съответния етап. След провеждането на всеки курс се полага тест за сертификат по стандарт.

Индивидуално обучение

Черешката на тортата в нашата програма са индивидуалните ни занимания. Занятията са изцяло съобразени с желанията и стандартите на учениците. Тук Олимпиецът сам определя темпото и времето за учене, съобразено единствено с графика на неговия преподавател. Осигурени са безплатен тест за определяне на езиковото ниво, както и сертификат за всяко следващо след полагане на тест.

Полуиндивидуално обучение

Полуиндивидуалното обучение много наподобява индивидуалното и груповото обучение, но както обичаме да се шегуваме, така Олимпийците взимат от двата свята. Получават индивидуално отношение и внимание, а се забавляват в по-голяма компания, докато протичат заниманията.

Онлайн обучение

Онлайн обучението ни се провежда във всички останали формати. Какво ще рече това? То е достъпно за групови, индивидуални и полуиндивидуални занимания. Олимпийците ни получават същите знания и отношения, но със свободата да се намират във всяка точка на света.