Групово обучение

В езикова академия „Олимпия” се предлагат дневни, вечерни и съботни курсове. Максимален брой на учащите в група е 6 души. Занятията се провеждат в приятелска атмосфера както в залите ни, така и онлайн. Целта на курсовете е в края на всяко ниво да бъдат развити четирите речеви умения – писане, четене, слушане и говорене, базирани на граматиката и лексиката за съответното ниво. След провеждането на всеки курс се полага тест за сертификат, съобразен с изискванията на Европейската езикова рамка.

Индивидуално обучение

Всеки иска да учи в група. Но понякога нито времето, нито целите ни съвпадат с тези на групата. По тази причина в нашето портфолио ще намерите и индивидуални занимания. Занятията са изцяло съобразени с желанията и стандартите на ученика. Тук Олимпиецът сам определя темпото и времето за учене, съобразено единствено с графика на неговия преподавател. Занятията могат да се провеждат както в залите ни, така и онлайн. Осигурени са безплатен тест за определяне на езиковото ниво, както и сертификат за всяко следващо след полагане на тест.

Полуиндивидуално обучение

Полуиндивидуалното обучение е смесица между индивидуалното и груповото обучение, но Олимпийците си избират другарчето в часовете. Отново времето на провеждане е съобразени с вашата програма. Получавате индивидуално отношение и внимание, а и се забавлявате. Конкуренцията е на лице. А както много добре знаем, в умерени дози тя е изключителна полезна за нашето развитие. Намерете приятел със същите цели и елате при нас. Очакваме ви както в залите ни, така и онлайн.

Корпоративни обучения

Зад всеки успешен проект на езикова академия Олимпия стои екип от висококвалифицирани преподаватели. Част от нашето портфолио включва участието на академията в два проекта, финансирани от Европейския Съюз за квалифициране на кадри в големи компании в България. Горди сме да споделим, че нашият екип расте и се развива в сферата на чуждоезиковото обучение.

Ако и вие искате да добавите стойност и знания към вашите качествата и тези на екип ви, пишете ни какви са вашите цели. Ние ще изготвим оферта, специално за вас. Предлагаме занятия и на място във вашата фирма.