Вероника Кандиларова

(съосновател)

Здравейте, казвам се Вероника и съм един от създателите на Езикова академия “Олимпия“. Възпитаничка на Езикова гимназия „Екзарх Йосиф I”, гр.Ловеч, с езици английски и немски. Дипломиран бакалавър в Софийски университет “Св.Климент Охридски“, гр.София, специалност „Новогръцка филология“ (2014). В процес на придобиване на магистърска степен по „Съвременна Гърция – език и култура” Св. Климент Охридски, гр. София. Участие в езикова програма Θ.Υ.Ε.Σ.Π.Α., гр.Атина (2012), както и специализация с програма ЕРАЗЪМ в гр.Патра, Гърция (2012-2013). Успешно взети сертификати за владеене на гръцки език и от двете програми.

Мото: „Обичай това, което правиш”

Дългогодишен опит в груповото, индивидуалното и онлайн преподаване по гръцки език, както и български език за чужденци. В последните пет години и по английски език. Придобит опит в преподаването на деца в предучилищна възраст през последния сезон.

Моника Савева-Петрова

(съосновател)

Здравейте, казвам се Моника и съм един от създателите на Езикова академия “Олимпия”. Възпитаничка на Езикова гимназия „Екзарх Йосиф I”, гр.Ловеч, с езици немски и английски. Дипломиран бакалавър в Софийски университет “Св.Климент Охридски“, специалност „Новогръцка филология“ (2014). В процес на придобиване на магистърска степен специалност “Съвременна Гърция език и култура”,в Софийски университет “Св.Климент Охридски“, гр.София. Участие в езикова програма Θ.Υ.Ε.Σ.Π.Α., гр.Атина (2012), както и специализация с програмата ЕРАЗЪМ в гр.Патра, Гърция (2012-2013). Успешно взети сертификати за владеене на гръцки език и от двете програми. Участие в семинар „Ключови методи за успешно учене, основано на компетентности“ към Център за творческо обучение (2014). От 2017 притежавам сертификат за владеене на гръцки език „Πιστοποίηση επάρκειας της ελληνομάθειας” за най-високото ниво Г2 (С2), издаден от КЕГ (Център за гръцки език).

Мото: „Ако обичаш това, което правиш, няма да имаш нито един работен ден в живота си!“ Конфуций

Дългогодишен опит в груповото, индивидуалното и онлайн преподаване по гръцки език, както и български език за чужденци. В последните няколко години и по немски език. Придобит опит в преподаването на деца в предучилищна възраст. Част от портфолиото на Моника е и подготовката за НВО след 7 клас.

Габриела Димитрова

(преподавател по английски език)

Здравейте! Казвам се Габриела и съм част от екипа на езикова академия „Олимпия“ от юни 2021 г. Завършила съм 32-ра езикова гимназия „Св. Климент Охридски“ в София с интензивно изучаване на английски език и втори език френски. В процес на придобиване на бакалавърска степен  – специалност „Английска филология“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. От 2020 г. притежавам сертификат за владеене на английски език на ниво С1, издаден от Cambridge English Assessment.

Мото: „Първата стъпка към успеха е да повярваш в себе си.“

Карина Тонева

(преподавател по английски език)

Здравейте, казвам се Карина и съм част от екипа на Езикова академия „Олимпия“ от януари 2022г. Възпитаничка съм на Профилирана гимназия „Св. Климент Охридски“ – гр. Елхово с интензивно изучаване на математика и английски език. В момента съм четвърти курс специалност „Английска филология“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, гр. София и съм в процес на придобиване на бакалавърската си степен.

Мото: „Смей се, мечтай, рискувай и обичай“.

Изучавам английски език от много малка, но в последните няколко години осъзнах, че това всъщност е нещото, което ме вдъхновява и прави щастлива. Ще бъда изключително удовлетворена, ако съумея да предам моя ентусиазъм и желание за знания и на други хора.

Бриджит Манкузо

(преподавател по немски език)

Здравейте, казвам се Бриджит и съм част от екипа на Езикова академия „Олимпия“. Възпитаничка съм на Езикова гимназия „Бертолт Брехт“ – гр. Пазарджик с интензивно изучаване на немски език и втори език английски. В процес на придобиване на бакалавърска степен специалност „Немска филология“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, гр. София. От 2019г. притежавам немска диплома (DSD) с ниво на владеене на езика С1.


Мото: „Успехът не се състои само в това, което постигаш в живота си, а и в това да вдъхновявяш другите да се развиват.“


Ако все още не сте вдъхновени от немския език, се надявам да ви помогна в този процес като ви предизвикам да се потопите в един нов необятен свят и като започнете да го преоткривате сами. Вашият успех е и мой успех.