Вероника Кандиларова

(съосновател и преподавател)

Здравейте, казвам се Вероника и съм един от създателите на Езикова академия “Олимпия“. Възпитаничка на Езикова гимназия „Екзарх Йосиф I”, гр.Ловеч, с езици английски и немски. Дипломиран бакалавър в Софийски университет “Св.Климент Охридски“, гр.София, специалност „Новогръцка филология“ (2014). В процес на придобиване на магистърска степен по „Съвременна Гърция – език и култура” Св. Климент Охридски, гр. София. Участие в езикова програма Θ.Υ.Ε.Σ.Π.Α., гр.Атина (2012), както и специализация с програма ЕРАЗЪМ в гр.Патра, Гърция (2012-2013). Успешно взети сертификати за владеене на гръцки език и от двете програми.

Мото: „Обичай това, което правиш”

Дългогодишен опит в груповото, индивидуалното и онлайн преподаване по гръцки език, както и български език за чужденци. В последните пет години и по английски език. Придобит опит в преподаването на деца в предучилищна възраст през последния сезон.

Моника Савева-Петрова

(съосновател и преподавател)

Здравейте, казвам се Моника и съм един от създателите на Езикова академия “Олимпия”. Възпитаничка на Езикова гимназия „Екзарх Йосиф I”, гр.Ловеч, с езици немски и английски. Дипломиран бакалавър в Софийски университет “Св.Климент Охридски“, специалност „Новогръцка филология“ (2014). В процес на придобиване на магистърска степен специалност “Съвременна Гърция език и култура”,в Софийски университет “Св.Климент Охридски“, гр.София. Участие в езикова програма Θ.Υ.Ε.Σ.Π.Α., гр.Атина (2012), както и специализация с програмата ЕРАЗЪМ в гр.Патра, Гърция (2012-2013). Успешно взети сертификати за владеене на гръцки език и от двете програми. Участие в семинар „Ключови методи за успешно учене, основано на компетентности“ към Център за творческо обучение (2014). От 2017 притежавам сертификат за владеене на гръцки език „Πιστοποίηση επάρκειας της ελληνομάθειας” за най-високото ниво Г2 (С2), издаден от КЕГ (Център за гръцки език).

Мото: „Ако обичаш това, което правиш, няма да имаш нито един работен ден в живота си!“ Конфуций

Дългогодишен опит в груповото, индивидуалното и онлайн преподаване по гръцки език, както и български език за чужденци. В последните няколко години и по немски език. Придобит опит в преподаването на деца в предучилищна възраст. Част от портфолиото на Моника е и подготовката за НВО след 7 клас.

Карина Тонева

(преподавател по английски език)

Здравейте, казвам се Карина и съм част от екипа на Езикова академия „Олимпия“ от януари 2022г. Възпитаничка съм на Профилирана гимназия „Св. Климент Охридски“ – гр. Елхово с интензивно изучаване на математика и английски език. В момента съм четвърти курс специалност „Английска филология“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, гр. София и съм в процес на придобиване на бакалавърската си степен.

Мото: „Смей се, мечтай, рискувай и обичай“.

Изучавам английски език от много малка, но в последните няколко години осъзнах, че това всъщност е нещото, което ме вдъхновява и прави щастлива. Ще бъда изключително удовлетворена, ако съумея да предам моя ентусиазъм и желание за знания и на други хора.