7 причини „защо“ да изберем езикова академия Олимпия

Нов сезон 2019
22/08/2019
Лазаровден и Цветница
11/04/2020

7 причини „защо“ да изберем езикова академия Олимпия

Ако искаш да си на ниво, ако искаш да си топ пърформър в работата си, то задължително трябва да се усъвършенстваш в Олимпия. Успехът и увереността са неизменима част от живота на нашите Олимпийци. Те са вдъхновени, позитивни и винаги готови за нови предизвикателства, защото имат солидна основа, поставена в Олимпия.
Ние имаме индивидуален подход към всеки свой клиент. Личното отношение и внимание са част от учебния процес. За нас всеки Олимпиец е специален. Станеш ли част от нашата общност, ти се превръщаш автоматично в наш приятел.
Ако държиш на качеството, точността и прозрачността, заповядай при нас. Стремим се да ви докажем, че нашето обучение е на много високо ниво. Богатата ни база от различни езикови системи подпомага този процес. Всеки ден е нова възможност да се развиваме и да се обогатяваме. Прекарваме доста от времето си в това да открием и създадем системата, която да е най-ефективна за всеки наш Олимпиец. Творчеството и вдъхновението са част от този процес, който е наистина уникален.
Друга причина да избереш академията е, защото сме препоръчани. Голяма награда за всеки учител е, когато доволните клиенти се връщат при нас с още по-голямо доверие и стимул. Техните постижения в различни сфери – професионални и лични, са постижения, които споделяме с тях. Ето някои от историите на нашите успешни Олимпийци:
  • От една година съпругът ми и аз посещаваме курсове по гръцки. Най-важният фактор, който ни задържа през всичките успешно преминати досега нива, а ни остават още две, е Вероника, преподавателката ни. Изключително ангажирана е със своите курсисти както по време на занятията, така и в интерактивни допълнителни задачи, които ни изпраща в социалните мрежи. Тя просто живее за този език и за преподаването. Срещите ни винаги са преминавали в колоритен синтез между сериозното преподаване на нови граматически правила и упражненията на стария материал в забавно-развлекателна атмосфера. Това при нас се оказа успешният начин на работа.
    Полина Хаджиева
  • Избрахме академия Олимпия и не сгрешихме - за нас те са вдъхновение, което ни зарежда с положителни емоции и желание да напредваме в езикознанието. В лицето на Моника Савева - преподавателката ни по гръцки език - срещнахме освен това и добър приятел, с който споделяме обичта си към Гърция. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!
    Десислава Стоянова
Нашият млад екип от професионалисти ще те отведе до върха. Иновативните и интерактивни методи, които използва преподавателският екип, са запазена марка на езикова академия Олимпия. Отдадени на мисията „Олимпия“, ние се борим със скучното, еднообразно и еднотипно класическо преподаване. Нашата цел е да сме пионери в чуждоезиковото обучение.
Да сме достъпни е другият наш плюс. Атмосферата в академията е приятна и те кара да се чувстваш уютно като вкъщи. Голямо предимство за учебния процес са бутиковите групи за всеки курс. Можеш да пиеш ароматно кафе, успокояващ чай, да прочетеш любима книга в оригинал и то в приятна компания на други Олимпийци. Нашата база е достатъчно богата и разполага с модерна библиотека на различни езици.
Топ локацията в центъра на София позволява езикова академия Олимпия да бъде лесно достъпна от клиентите. На една ръка разстояние от всички забележителности на града, при нас можеш да стигнеш за минути от всяка точка на столицата.