Вероника Кандиларова

(съосновател)

Здравейте, казвам се Вероника и съм един от създателите на Езикова академия “Олимпия“. Възпитаничка на Езикова гимназия „Екзарх Йосиф I”, гр.Ловеч, с езици английски и немски. Дипломиран бакалавър в Софийски университет “Св.Климент Охридски“, гр.София, специалност „Новогръцка филология“ (2014). В процес на придобиване на магистърска степен по „Съвременна Гърция – език и култура” Св. Климент Охридски, гр. София. Участие в езикова програма Θ.Υ.Ε.Σ.Π.Α., гр.Атина (2012), както и специализация с програма ЕРАЗЪМ в гр.Патра, Гърция (2012-2013). Успешно взети сертификати за владеене на гръцки език и от двете програми.

Мото: „Обичай това, което правиш”

Дългогодишен опит в груповото, индивидуалното и онлайн преподаване по гръцки език, както и български език за чужденци. В последните няколко години и по английски език. Придобит опит в преподаването на деца в предучилищна възраст през последния сезон.

Моника Савева-Петрова

(съосновател)

Здравейте, казвам се Моника и съм един от създателите на Езикова академия “Олимпия”. Възпитаничка на Езикова гимназия „Екзарх Йосиф I”, гр.Ловеч, с езици немски и английски. Дипломиран бакалавър в Софийски университет “Св.Климент Охридски“, специалност „Новогръцка филология“ (2014). В процес на придобиване на магистърска степен специалност “Съвременна Гърция език и култура”,в Софийски университет “Св.Климент Охридски“, гр.София. Участие в езикова програма Θ.Υ.Ε.Σ.Π.Α., гр.Атина (2012), както и специализация с програмата ЕРАЗЪМ в гр.Патра, Гърция (2012-2013). Успешно взети сертификати за владеене на гръцки език и от двете програми. Участие в семинар „Ключови методи за успешно учене, основано на компетентности“ към Център за творческо обучение (2014). От 2017 притежавам сертификат за владеене на гръцки език „Πιστοποίηση επάρκειας της ελληνομάθειας” за най-високото ниво Г2 (С2), издаден от КЕГ (Център за гръцки език).

Мото: „Ако обичаш това, което правиш, няма да имаш нито един работен ден в живота си!“ Конфуций

Дългогодишен опит в груповото, индивидуалното и онлайн преподаване по гръцки език, както и български език за чужденци. В последните няколко години и по немски език. Придобит опит в преподаването на деца в предучилищна възраст.

Василена Пеналева

(преподавател по немски език)

Здравейте, казвам се Василена и съм част от екипа на Езикова академия „Олимпия” от март 2020г. Възпитаничка съм на Езикова гимназия „Бертолт Брехт” – гр. Пазарджик с интензивно изучаване на немски език и втори език английски. Бакалавър по специалност „Немска филология” в Софийски университет „Св. Климент Охридски”, гр. София. От 2017г. притежавам немска диплома (DSD) с ниво на владеене на езика С1.

Мото: „Никога няма да прекосиш океана, ако нямаш куража да се откъснеш от брега.“

Изучавам езика в неговото същество от осем години и знам, че съм способна да ви накарам да се влюбите в него както аз.

Валентина Петрова

(преподавател по английски език)

Здравейте, казвам се Валентина и съм част от екипа на Езикова академия „Олимпия“. Възпитаничка съм на Математическа гимназия „Баба Тонка“ – гр. Русе с интензивно изучаване на математика и английски език. В процес на придобиване на бакалавърска степен специалност „Английска филология“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, гр. София. През 2017 г. успешно положих изпит за ниво C1 – Cambridge English: Advanced (CAE). 

Мото: „Съдбата обича смелите.“

Опит в индивидуалното и групово обучение по бизнес и общ английски.

Радослав Начев

(преподавател по английски език)

Здравейте! Казвам се Радослав и съм част от екипа на Езикова академия „Олимпия” от май 2021 г. Завършил съм Първа английска езикова гимназия в София. Дипломиран бакалавър по “Публична администрация” от СУ “Св. Климент Охридски” (2014). В процес на придобиване на магистърска степен по “Стопанско управление” от ТУ-София. Участвал съм в множество чуждоезикови семинари както в България, така и във Великобритания. Като част от програма “Еразъм” съм следвал в Масариковия университет в гр. Бърно, Чехия (2013-2014). Притежавам следните сертификати за владеене на английски език: Certificate of Proficiency in English (С2), издаден от University of Cambridge Local Examinations Syndicate (2007) и сертификат Graded Examinations in Spoken English (GESE) ниво 12 (С2), издаден от Trinity College London ESOL (2012).   

Мото: “Спокойствие и само спокойствие” (Карлсон)

Дългогодишен опит в груповото и индивидуалното обучение по бизнес и общ английски.

Габриела Димитрова

(преподавател по английски език)

Здравейте! Казвам се Габриела и съм част от екипа на езикова академия „Олимпия“ от юни 2021 г. Завършила съм 32-ра езикова гимназия „Св. Климент Охридски“ в София с интензивно изучаване на английски език и втори език френски. В процес на придобиване на бакалавърска степен  – специалност „Английска филология“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. От 2020 г. притежавам сертификат за владеене на английски език на ниво С1, издаден от Cambridge English Assessment.

Мото: „Първата стъпка към успеха е да повярваш в себе си.“