Нашият екип от прекрасни
преподаватели

Вероника Ангелова

(координатор)

Здравейте, казвам се Вероника и съм един от създателите на Езикова академия “Олимпия“. Възпитаничка на Езикова гимназия „Екзарх Йосиф I”, гр.Ловеч, с езици английски и немски. Дипломиран бакалавър в Софийски университет “Св.Климент Охридски“, гр.София, специалност „Новогръцка филология“ (2014). В процес на придобиване на магистърска степен по „Съвременна Гърция - език и култура” Св. Климент Охридски, гр. София. Участие в езикова програма Θ.Υ.Ε.Σ.Π.Α., гр.Атина (2012), както и специализация с програма ЕРАЗЪМ в гр.Патра, Гърция (2012-2013). Успешно взети сертификати за владеене на гръцки език и от двете програми.

Мото: „Обичай това, което правиш”

Дългогодишен опит в груповото, индивидуалното и онлайн преподаване по гръцки език, както и български език за чужденци. В последните три години и по английски език. Придобит опит в преподаването на деца в предучилищна възраст през последния сезон.

Моника Савева

(администратор)

Здравейте, казвам се Моника и съм един от създателите на Езикова академия “Олимпия”. Възпитаничка на Езикова гимназия „Екзарх Йосиф I”, гр.Ловеч, с езици немски и английски. Дипломиран бакалавър в Софийски университет “Св.Климент Охридски“, специалност „Новогръцка филология“ (2014). В процес на придобиване на магистърска степен специалност “Съвременна Гърция език и култура”,в Софийски университет “Св.Климент Охридски“, гр.София. Участие в езикова програма Θ.Υ.Ε.Σ.Π.Α., гр.Атина (2012), както и специализация с програмата ЕРАЗЪМ в гр.Патра, Гърция (2012-2013). Успешно взети сертификати за владеене на гръцки език и от двете програми. Участие в семинар „Ключови методи за успешно учене, основано на компетентности“ към Център за творческо обучение (2014). От 2017 притежавам сертификат за владеене на гръцки език „Πιστοποίηση επάρκειας της ελληνομάθειας” за най-високото ниво Г2 (С2), издаден от КЕГ (Център за гръцки език).

Мото: „Ако обичаш това, което правиш, няма да имаш нито един работен ден в живота си!“ Конфуций

Дългогодишен опит в груповото, индивидуалното и онлайн преподаване по гръцки език, както и български език за чужденци. В последните три години и по немски език.

Калина Кирилова

(преподавател по английски език)

Здравейте, казвам се Калина и съм преподавател по английски език в Езикова академия Олимпия. Възпитаничка на 91. НЕГ "Проф. Константин Гълъбов" с езици немски и руски. В процес на придобиване на сертификат за владеене на английски език за най-високото ниво (С2). Изучавам езика от над 10 години. В свободното си време се занимавам с изкуства.

Мото: "Великото изкуство да се научи много е да се започне с малко."

Василена Пеналева

(преподавател по немски език)

Здравейте, казвам се Василена и съм част от екипа на Езикова академия „Олимпия”. Възпитаничка съм на Езикова гимназия „Бертолт Брехт” – гр. Пазарджик с интензивно изучаване на немски език и втори език английски. В процес на придобиване на бакалавърска степен - специалност „Немска филология” в Софийски университет „Св. Климент Охридски”, гр. София. От 2017г. притежавам немска диплома (DSD) с ниво на владеене на езика С1.

Мото: "Никога няма да прекосиш океана, ако нямаш куража да се откъснеш от брега."

Изучавам езика в неговото същество от осем години и знам, че съм способна да ви накарам да се влюбите в него както аз.

Валентина Петрова

(преподавател по английски език)

Здравейте, казвам се Валентина и съм част от екипа на Езикова академия „Олимпия“. Възпитаничка съм на Математическа гимназия „Баба Тонка“ – гр. Русе с интензивно изучаване на математика и английски език. В процес на придобиване на бакалавърска степен специалност „Английска филология“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, гр. София. През 2017 г. успешно положих изпит за ниво C1 – Cambridge English: Advanced (CAE).

Мото: "Съдбата обича смелите."