Езици

Английски език

Английският език принадлежи към западногерманските езици от индоевропейското езиково семейство. Той е официален език за над 40 страни, което го прави един от най-масовите езици в света. Английският е ключът към много врати и в наше лице ще откриете професионално отношение и помощ за изкачването на този езиков връх. За постигането на всички ваши цели сме избрали учебната система “Empower Cambridge”. Учебниците са така структурирани, че да се осигури едновременно ефективно, но и интересно обучение. Интерактивен и съвременен, фокусиран върху реални ситуации от ежедневието ни.

Немски език

Немският език е един от основните световни езици и най-разпространеният роден език в Европейския съюз. Поради широкото търсене и желанието ни за качествено обучение нашият екип са отлични преподаватели с голям опит в сферата на преподаването на езика. За изкачването на немския езиков връх като екипировка сме избрали за вас учебната система “Menschen”, която след ниво В1 преминава в “Sicher!”. Изключително интерактивни и съвременни учебници, които покриват всеки един от петте компонента, необходими за доброто изучаване на немски език. Всеки урок е обогатен със ситуации от ежедневието ни, което прави помагалата още по-полезни за учениците.

Гръцки език

Гръцкият е един от най-благозвучните и красиви езици на Балканите. Един от най-уникалните езици, той може да ви потопи в атмосферата на лазурните плажове и шумни таверни само за няколко урока. Език, който повечето от вас учат за удоволствие, не по задължение. За да направим вашето изкачване на Олимпийския връх по-успешно и интересно, сме се спрели на учебните системи “Ελληνικά Α’ -Β’ ” и “ΚΛΙΚ στα ελληνικά”. Учебниците “Ελληνικά Α’ -Β’ ” са подходящи за нашите стандартни курсове, а “ΚΛΙΚ στα ελληνικά” са най-новите и интерактивни учебни материали по гръцки език, които се използват за подготовка за сертификата към ΚΕΓ. Като допълнение към всичко това всяко лято провеждаме езиков лагер в Гърция, където Олимпийците имат възможност да приложат наученото в естествена среда и да получат нови знания.

Bulgarian for foreigners

One of the oldest slavic languages is Bulgarian. It is of interest for a wide public. It is almost a challenge for most of the foreigners to start studying Bulgarian, but with ambition and enthusiasm they succeed. The system which we prepare for our students is “Здравейте”, product of New Bulgarian University, 2013. One modern and innovative student’s book that is constructed with the rules of the Common European language frame. The book is used by large number of people in different age - students, university degrees students that are interested in the Bulgarian language.

Гръцки език за деца

През 2019 въведохме обучение по гръцки език за деца. Нашите най-малки Олимпийци също могат да се възползват от системата “ΚΛΙΚ στα ελληνικά”. Тя е специално разработена за деца и се фокусира върху изграждането на любов към езика. С наша помощ малките ни Олимпийци чакат с нетърпение да открият гръцкия езиков свят.